tisdag 3 juni 2008

Ny Up date fra HI3G - Training & Development

Blog - June 2008
HI3G Denmark ApS - HR/Training & Development

  1. 1) Så kom vi for alvor i gang
  2. 2) Hvad sker der indtil sommeren

Så kom vi for alvor i gang:

Så er der gået lidt over en måned siden Signe startede hos os, så vores lille Team er nu blevet en trio.

Allerede nu er der kommet rimeligt godt gang i vores aktiviteter, vi har gået i dybden med introforløbet for at få dette til at sidde lige i skabet.

Signe har i denne forbindelse i samarbejde med Daniel spillet en aktiv rolle for at få hele forløbet i den nye version op og køre og ikke mindst at få briefet nye undervisere (trainere) og Daniel har kæmpet en kamp for at få opdelt introforløbet for butikssælgere på en måde så det er mere spiseligt - til gengæld kommer forløbet for sælgerne til at strække sig over længere tid.
Det betyder bl.a. at alle sælgere der starter har fået en uges erfaring i butikken inden de kommer på konkret salgstræning, men også at der kommer til at gå længere tid inden de kommer igennem introforløbet. Og endeligt vil vi med denne form for sælgere forsøge at begrænse Information Overload.

Hvad sker der ind til sommeren
På Salgsområdet.
For sælgerne kører vi fortsat videre med. Mr. Barnes med mig som support arbejder videre med Salg 3, som alle sælgere skal igennem til efteråret - formodentligt med start til slut august eller i starten af september.
Desuden er der blevet afholdt produkttræninger for Butikssælgere, som var et samarbejde med B2C Sales; Sales Controlling & Quality & Training & Development.

Customer Management Siden
Her har vi ligeledes gennemført en hel del. Foruden Kommunikationstræningen som en del af Introforløbet, som stadig kører, så har vi nu igangsat 2 efterfølgende træninger - Communication (som alle der stater i CM, skal på ca 1 måned efter de er begyndt i CM efter introforløbet) og Communication II (som alle Agenter skal igennem).
Det er intentionen at disse forløb fremover skal overtages af Signe Kühle.

For butikschefer & Salgsledere
Vi har igangsat træningen for alle Butikschefer og salgsledere. 1 Modul bliver afholdt inden sommerferien og uddannelsesforløbet vil strække sig til efteråret 2009.

For Teamledere
Vi igangsættter Teamleder Training i løbet af juli måned og August. Den kommer til at løbe over flere moduler, som alle Teamledere skal igennem, og som vil vare frem til slutningen af 2009.

Flere nyheder senere
Der vil komme flere nyheder i slutningen af måneden eller starten af juli.

Mange Hilsener


Lars Ulrik Jeppesen
HI3G - HR; Training & Development

Inga kommentarer: